Често можете да чуете жени да се оплакват от съпрузите

...
 
Често можете да чуете жени да се оплакват от съпрузите
Коментари Харесай

Как жената влияе върху съдбата на своя мъж?

 

Често можете да чуете дами да се оплакват от съпрузите си – споделят, че той е ленив и разсеян, и неподреден, и лаком. Преди сватбата той бил напълно друг – подарявал дарове и носел чантите от пазар. И в този момент, по какъв начин се трансформирал, станал изцяло неефикасно …

Мистерията на такива промени се крие в отношението на дамата към брачна половинка си. Ако тя е недоволна от него и е сигурна, че заслужава по-добър брачен партньор, тогава той става апатичен, ленив, безинициативен – за какво да се пробвате, в случай че най-близкият човек желае да ви размени с различен?

 

Освен това, в случай че брачната половинка има вяра, че се нуждае от по-добър брачен партньор, брачният партньор й може да стартира да изневерява – в края на краищата тя към този момент е направила прочувствено изменничество. Ако брачната половинка няма доверие в брачна половинка си, тогава никой различен не му има вяра – ръководителите му няма да му поверят значим план, няма да усилят и заплатата му. Но в случай че една жена  изцяло разчита на брачна половинка си, споделя всичко с него и е сигурна, че той може да реалокира планини, тогава той в действителност ще ги реалокира.

Най-вече мъжът се поддържа от вярата на жена си в него. Ако тя е прекомерно независима и сама прави мъжката работа, мъжът губи самочувствие и въобще не желае да прави нищо. Той ляга на дивана и престава да се интересува от живота на фамилията. Ако една жена не отвори сърцето си, не покаже любовта си към брачна половинка си, груба е с него, тогава той губи всякакво предпочитание да й обръща внимание, да Когато една брачна половинка почита своята сродна душа, тогава всички към нея го почитат. Ако брачната половинка не се подчинява, прави всичко на инат, не приказва за проектите си – той става вътрешно слаб, губи своята неустрашимост. В мъжа най-вече се развиват тези качества, към които жена му обръща внимание. Ако тя го кара от самото начало за минусите му, тогава те се ускоряват, а в случай че тя хвали и вижда положителните страни,

 

Всеки има неприятни и положителни качества – И единствено ние решаваме на кои аспекти на обичания ни да обърнем повече внимание. Например, можете да се радвате, че той е чист и виновен, или да се дразните поради неговата придирчивост и придирчивост – в края на краищата тези качества постоянно съжителстват. Поради това един и същи мъж във втори брак може да се окаже напълно друг човек. Случва се брачният партньор да е бил ленив, пиел доста, печелел малко, а по-късно се развежда, дами се още веднъж и стартира да живее по напълно друг метод. Развива бизнеса си, занимава се със спорт, има щастливо семейство. И се случва противоположното – сполучлив предприемач и деен човек след сватбата внезапно губи интерес към всичко, банкрутира, придобива мазнини и неприятни привички. И в двата случая всичко идва от дамата – в първия случай тя въодушевява брачна половинка си и го поддържа, а във втория го подлага на критика и не му има вяра.

 

Всички ние заслужаваме индивида, който имаме за сътрудник. И в случай че по някаква причина не харесвате брачна половинка си, тогава има смисъл да разгледате по-отблизо личното си държание – може би вие сте го създали подобен. И вместо да мрънкате и да упреквате ориста с неодобрение, пробвайте се да се вгледате в себе си и да разберете за какво вашият брачен партньор се държи по този метод. Трябва да образовате на първо място не брачна половинка си, а себе си – и тогава в фамилията ще има мир, благополучие и разцвет.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР